plastisk kirurgi istanbul

plastisk kirurgi istanbul

plastisk kirurgi istanbul | Erfaringene fra plastisk kirurgi i Tyrkia er mangfoldige, inkludert min erfaring med plastisk kirurgi i Tyrkia, som jeg vil fortelle deg om i dag. 

plastisk kirurgi istanbul


plastisk kirurgi istanbul | Erfaringene fra plastisk kirurgi i Tyrkia er mangfoldige, inkludert min erfaring med plastisk kirurgi i Tyrkia, som jeg vil fortelle deg om i dag. 

Plastisk kirurgi i Tyrkia inkluderer ulike plastiske operasjoner,   nese- og ansiktsplastisk kirurgi til brystplastisk kirurgi, kroppsskulptur, baken og gastriske ermeoperasjoner, som alle anses som vellykkede operasjoner i Tyrkia.

 

Erfaringene fra neseoperasjoner i Tyrkia har bevist at helse- og skjønnhetssenteret i Istanbul Tyrkia er et av de beste sentrene for plastisk kirurgi, enten det gjelder erfaringen til neseplastikkleger i det eller når det gjelder prisene på kosmetiske operasjoner:

 

Plastisk kirurgi tilbyr helse- og skjønnhetssenter i Istanbul

 

Virkelige resultater av plastisk kirurgi i Tyrkia


Plastisk kirurgi i Tyrkia regnes som en av de mest vellykkede operasjonene som tar sikte på å restrukturere det eksterne bildet, og for dette ga vi deg reelle erfaringer fra noen av våre kunder som valgte noen operasjoner i Tyrkia og var veldig fornøyd med resultatene de oppnådde:

Min erfaring med gastric sleeve kirurgi i Tyrkia – plastisk kirurgi istanbul

Madame Ahlam forteller historien sin med overvekt, da hun led av en overdreven vektøkning på omtrent 225 kg.

  • Fru Ahlam lagde mange dietter, men hun klarte ikke å bli kvitt den ekstra vekten.
  • Hun valgte å gjøre gastric sleeve kirurgi i Tyrkia etter å ha lest vår artikkel om gastric sleeve kirurgi i Tyrkia.
  • Etter å ha kommunisert med Madame Ahlam og kjent tilstanden hennes klart, ba vi henne om en analyse av operasjonen.
  • Så kom hun til Tyrkia og fikk en gastric sleeve-operasjon.
  • Etter at vi valgte det beste sykehuset for henne og en lege som spesialiserer seg på disse operasjonene.
Når det gjelder Madame Ahlams mening, sa hun: «Jeg vil takke Helse- og skjønnhetssenteret, som hjalp meg med å velge en meget dyktig lege i operasjonen min, siden jeg gikk ned mer enn 50 kg etter operasjonen og etter å ha kommunisert med noen mennesker, Jeg fant ut at prisen jeg fikk operasjonen til var veldig spesiell, og jeg er veldig fornøyd med resultatet av operasjonen nå.»

 

Erfaringer med plastisk kirurgi i Tyrkia
plastisk kirurgi istanbul – min erfaring med gastric sleeve kirurgi

 

Min erfaring med hårtransplantasjon i Tyrkia – plastisk kirurgi istanbul

Mr. Ahmed Al-Youssef forteller historien sin da han hadde lidd av skallethetsproblem en stund etter å ha mistet det meste av håret.

  • Mr. Ahmed kontaktet oss etter å ha besøkt nettsiden og sendte oss deretter detaljerte bilder av situasjonen hans og hva han ønsker.
  • Etter det bestemte legen for ham antall hår som skulle transplanteres, og så kom han til Tyrkia og utførte operasjonen.
«Professor Ahmed sier at jeg er veldig fornøyd med resultatene jeg fikk etter hårtransplantasjonen, det var en veldig vellykket operasjon og jeg følte ingen smerte i den.»

 

 

Min erfaring med hudoppstramming i Tyrkia – plastisk kirurgi istanbul

Etter fødselen av mitt fjerde barn med keisersnitt, led jeg av noe slapp som plaget meg mye, så jeg bestemte meg for å se etter en løsning.

  • Jeg fant en artikkel om kroppsløfting og sagging- operasjoner i Tyrkia. Jeg var først bekymret, men bestemte meg for å kontakte Helse- og skjønnhetssenteret.
  • Etter det forklarte jeg spesialisten min helsetilstand, og han fortalte meg om alternativene som er tilgjengelige for meg og hva prisene på hver av dem er.
  • Så bestemte jeg meg for å komme til Tyrkia og få operasjonen og bli kvitt slappheten jeg led av.
Faktisk var det min første erfaring med plastisk kirurgi , men jeg var veldig heldig med det.

 

Erfaringer med plastisk kirurgi i Tyrkia
plastisk kirurgi istanbul – kroppsskulptur kalkun

 

 

Neseplastikkopplevelser i Tyrkia – plastisk kirurgi istanbul

Erfaringer med neseplastikk i Tyrkia er mange, men i dag valgte jeg å fortelle dere om min erfaring med plastisk kirurgi i Tyrkia og om min erfaring med neseplastikk, da jeg led av en misdannelse i form av nesen etter at jeg hadde en bilulykke da jeg var 16 og da sa legen til meg at jeg måtte vente til jeg er over 18 år for å få neseplastikk.

Jeg søkte etter de beste neseplastikksentrene i Tyrkia og fant et helse- og skjønnhetssenter hvor jeg bestemte meg for å gå til det. Der møtte legekonsulenten og oversetteren meg, og så snakket jeg med legen og tok de nødvendige testene.

Etter det satte legen datoen for plastisk operasjon for nesen min. Etter operasjonen hadde jeg litt smerter, så legen skrev noen smertestillende til meg, og etter 6 måneder av operasjonen stabiliserte neseformen seg nesten, og den ble vakker og attraktiv, og jeg er veldig fornøyd med resultatene .

 

Skjønnhetstilbud i Tyrkia Health and Beauty Center

 

De viktigste kosmetiske operasjonene:

Plastisk kirurgi er en av de viktigste operasjonene i vår tid, og Tyrkia er karakterisert som et av de billigste landene i verden for å utføre plastisk kirurgi . Blant de viktigste kosmetiske operasjonene i Tyrkia :

 

Erfaringer med plastisk kirurgi i Tyrkia
plastisk kirurgi istanbul – Plastisk kirurgi erfaringer i Tyrkia
اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.